Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59281
Title: Морозиво зфункціональними інгредієнтами в закладах ресторанного господарства
Authors: Ощипок, І. М.
Кондратюк, О. П.
Курдюкова, М. В.
Танчук, Т. P.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ощипок І. М., Кондратюк О. П., Курдюкова М. В., Танчук Т. P. Морозиво зфункціональними інгредієнтами в закладах ресторанного господарства. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 63-64.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59281
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-64.pdf107.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.