Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37375
Title: Сучасні підходи до обслуговування в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Ощипок, І. М.
Гілецька, Н. І.
Магулій, Т. Д.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ощипок І. М., Гілецька Н. І., Магулій Т. Д. Сучасні підходи до обслуговування в закладах готельно-ресторанного бізнесу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 223-224.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37375
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_223-224.pdf106.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.