Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37375
Title: | Сучасні підходи до обслуговування в закладах готельно-ресторанного бізнесу |
Authors: | Ощипок, І. М. Гілецька, Н. І. Магулій, Т. Д. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ощипок І. М., Гілецька Н. І., Магулій Т. Д. Сучасні підходи до обслуговування в закладах готельно-ресторанного бізнесу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 223-224. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37375 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_223-224.pdf | 106.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.