Browsing by Author Набоков, Дмитро Олександрович
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів | Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Набоков, Дмитро Олександрович |
2014 | Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті | Набоков, Дмитро Олександрович; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Дьяков, Олександр Георгійович; Моргун, Олена Валеріївна |
2016 | Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Гревцева, Наталія Вячеславівна; Набоков, Дмитро Олександрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011-06-10 | Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину | Лисюк, Галина Михайлівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Верешко, Наталя Вячеславівна; Набоков, Дмитро Олександрович |
2014-07-10 | Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах | Павлюк, Раїса Юріївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Набоков, Дмитро Олександрович; Моргун, Олена Валеріївна; Даценко, Алла Миколаївна |