Browsing by Author Набоков, Дмитро Олександрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробівГревцева, Наталія Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Набоков, Дмитро Олександрович
2014Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тістіНабоков, Дмитро Олександрович; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Дьяков, Олександр Георгійович; Моргун, Олена Валеріївна
2016Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГревцева, Наталія Вячеславівна; Набоков, Дмитро Олександрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011-06-10Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротинуЛисюк, Галина Михайлівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Верешко, Наталя Вячеславівна; Набоков, Дмитро Олександрович
2014-07-10Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробахПавлюк, Раїса Юріївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Набоков, Дмитро Олександрович; Моргун, Олена Валеріївна; Даценко, Алла Миколаївна