Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15475
Title: | Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину |
Authors: | Лисюк, Галина Михайлівна Павлюк, Раїса Юріївна Верешко, Наталя Вячеславівна Набоков, Дмитро Олександрович |
Issue Date: | 10-Jun-2011 |
Citation: | Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину. Патент України на корисну модель № 60264, МПК A23L 1/16 (2006.01). Г. М. Лисюк, Р. Ю. Павлюк, Н. В. Верешко, Д. О. Набоков. № u201015349. Заявл. 20.12.2010. Опубл. 10.06.2011, Бюл.№ 11. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;60264 |
Abstract: | Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину, що включає підготовку сировини, приготування тіста з хлібопекарського борошна, води та каротинвмісної добавки, формування та сушіння виробів, який відрізняється тим, що як добавку використовують наноструктуровану кріопасту з моркви в кількості 7-10% від маси борошна пшеничного. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15475 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.