Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15475
Title: Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Верешко, Наталя Вячеславівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Issue Date: 10-Jun-2011
Citation: Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину. Патент України на корисну модель № 60264, МПК A23L 1/16 (2006.01). Г. М. Лисюк, Р. Ю. Павлюк, Н. В. Верешко, Д. О. Набоков. № u201015349. Заявл. 20.12.2010. Опубл. 10.06.2011, Бюл.№ 11. 2 с.
Series/Report no.: 11;60264
Abstract: Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину, що включає підготовку сировини, приготування тіста з хлібопекарського борошна, води та каротинвмісної добавки, формування та сушіння виробів, який відрізняється тим, що як добавку використовують наноструктуровану кріопасту з моркви в кількості 7-10% від маси борошна пшеничного.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15475
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60264.pdf156.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.