Browsing by Author Мостова, Л. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вода під час створення продуктів оздоровчого призначення із прозерів пшениціМостова, Л. М.; Гапоненко, В. О.
2010Динаміка гідролітичних процесів під час пророщування житаМостова, Л. М.; Гапоненко, В. О.
2010Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типуМостова, Л. М.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Михайлов, В. М.; Зайцев, А. В.
2013Перспективи застосування оздоровчих інгредієнтів у технології м’якого морозиваМостова, Л. М.; Кубельська, А. О.
2013Перспективи створення м’ясних січених виробів діабетичного призначенняМостова, Л. М.
2013Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробкиМостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Комарова, М. О.; Галясний, І. В.
2012Системні дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняною продукцією на ХарківщиніЧуйко, А. М.; Мостова, Л. М.; Чуйко, М. М.
2014-05-22Тенденції розвитку етнічної кухні Китаю у сфері готельно-ресторанного бізнесуМостова, Л. М.; Гізова, В. В.
2013Технологічна розробка курячого фаршу прирозробці паштету антистресового значенняМостова, Л. М.; Меркулова, Т. Г.
2016Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначенняМостова, Л. М.
2012Технологічні аспекти створення рибної бутербродної пасти оздоровчого призначенняМостова, Л. М.