Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59514
Title: Використання прозер зернових у технології десертних соусів оздоровчого призначення
Authors: Мостова, Л. М.
Біла, К. О.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мостова Л. М., Біла К. О. Використання прозер зернових у технології десертних соусів оздоровчого призначення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 209-211.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59514
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-211.pdf112.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.