Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28556
Title: Вода під час створення продуктів оздоровчого призначення із прозерів пшениці
Authors: Мостова, Л. М.
Гапоненко, В. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мостова Л. М., Гапоненко В. О. Вода під час створення продуктів оздоровчого призначення із прозерів пшениці. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 39-40.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28556
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-39-40.pdf232.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.