Browsing by Author Могутова, В. Ф.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженкиМашкін, М. І.; Бредихін, В. В.; Денисенко, С. А.; Могутова, В. Ф.; Богомолова, В. П.
2009Визначення наявності ферментів фосфатази та пероксидази, як засіб управління пастеризацією молокаКасянчук, В. В.; Могутова, В. Ф.
2014Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирівМашкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Воліна, О. А.; Богомолов, О. В.; Токолов, Ю. І.; Денисенко, С. А.
2017Дослідження споживних властивостей кисломолочних сирів для використання в закладах ресторанного господарстваМогутова, В. Ф.; Бабенко, Н. М.
2016Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сируМогутова, В. Ф.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2011Исследование эффективности бактофугирования молокаМашкин, Н. И.; Могутова, В. Ф.; Париш, Н. Н.; Богомолов, А. В.; Гавриш, Т. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. И.; Скрипка, Л. И.
2013Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберіганняМашкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Богомолов, О. В.; Токолов, Ю. І.; Денисенко, С. А.
2009Основные проблемы совершенствования пластинчатых теплообменных аппаратовМогутова, В. Ф.; Машкин, М. И.; Богомолов, А. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. И.
2016Розробка кисломолочного продукту з функціональними властивостямиМогутова, В. Ф.
2021Розробка технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначенняМогутова, В. Ф.; Недосєкова, Н. С.; Сільченко, К. П.
2016Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротинуЛадика, Л. М.; Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.