Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2654
Title: Розробка технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначення
Authors: Могутова, В. Ф.
Недосєкова, Н. С.
Сільченко, К. П.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Могутова В. Ф., Недосєкова Н. С., Сільченко К. П. Розробка технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначення. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 405-407 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2654
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-405-407.pdf300.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.