Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49548
Title: Основные проблемы совершенствования пластинчатых теплообменных аппаратов
Other Titles: Основні проблеми удосконалення пластинчатих теплообмінник апаратів
The basic problems of perfection lamellar devices
Authors: Могутова, В. Ф.
Машкин, М. И.
Богомолов, А. В.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. И.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Могутова В. Ф., Машкин М. И., Богомолов А. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. И. Основные проблемы совершенствования пластинчатых теплообменных аппаратов. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 12-18.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Abstract: B статье рассмотрены вопросы совершенствования пластинчатых теплообменных аппаратов. Указано, что для достижения мирового технического уровня в области производства пластинчатых теплообменников необходимо разработать и внедрить термостойкую пищевую резину, подобрать коррозионностойкую листовую сталь, обеспечивать установки комплектующими изделиями, соответствующими мировому уровню по надежности и качеству изготовления.
В статті розглянуті питання удосконалення пластинчастих теплообмінних апаратів. Вказано, що для досягнення світового технічного рівня в області виробництва пластинчастих теплообмінників необхідно разробити та впровадити термостійку харчову гуму, підібрати коррозійностійка листову сталь, забезпечити устаткування комплектуючими виробами, які відповідають світовому рівню надійності та якості вироблення.
In article questions of perfection lamellar meплообменных devices are considered. It is specified, that for achievement of a world technological level in the field of manufacture of lamellar heat exchangers it is necessary to develop and introduce heat-resistant food rubber, to pick up a sheet steel, to provide installations by the completing products corresponding to world level on reliability and quality of manufacturing.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49548
ISBN: 5-7987-01 76-X
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_4.pdf217.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.