Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Визначення раціональних параметрів концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів при НВЧ-нагріві за умов вакуумування | Потапов, В. О.; Михайлова, С. В.; Щепа, Є. С. |
2011 | Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства | Черевко, О. І.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Паращук, Ю. Д.; Харлап, М. Д.; Руда, Л. |
2013 | До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів | Потапов, В. О.; Качалов, В. В.; Михайлова, С. В. |
2011 | Класифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технології | Михайлов, В. М.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Борисенко, Т. О.; Михайлович, А. О.; Старожак, Д. Б.; Чумак, Д. В. |
2015 | НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші зелені пряних овочів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Михайлова, С. В.; Шевченко, А. О. |
2016 | НВЧ-нагрівання в умовах вакуумування під час виробництва пряно-овочевої продукції | Черевко, О. І.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В. |
2016 | Неперервна освіта впродовж життя як концептуальний орієнтир удосконалення самостійної роботи студентів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В. |
2016 | Особливості функціонування комплексу технологічного обладнання для випікання пиріжків | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В. |
2014-05-22 | Перспективні напрями створення комбінованих процесів з використанням об’ємних методів нагрівання | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В. |
2015 | Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировини | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.; Чепурний, Д. А.; Бабай, М. В. |
2012 | Раціональні параметри НВЧ-обробки пряних овочів | Михайлов, В. М.; Потапов, В. О.; Михайлова, С. В. |
2013 | Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів | Михайлова, С. В. |
2010 | Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування | Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Кострова, К. В.; Деменко, А. А. |
2011-05-19 | Розробка прогресивних технологій дрібнодисперсних систем на основі пряних овочів | Михайлова, С. В. |
2011 | Рослинна сировина і вдосконалення шляхів тепло-, масообмінної обробки. апаратурне оформлення процесів | Михайлов, В. М.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Ржецький, М. Є.; Довженко, Т. М.; Черкашин, В. В. |
2011 | Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини | Єфремов, Ю. І.; Потапов, В. О.; Одарченко, М. С.; Михайлова, С. В. |
2012 | Удосконалена установка для переробки заморожених ягід із застосуванням НВЧ-нагрівання | Потапов, В. О.; Качалов, В. В.; Михайлова, С. В. |
2009 | Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки | Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Голуб, Р. В.; Глушач, О. Ю. |