Browsing by Author Михайлова, С. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Визначення раціональних параметрів концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів при НВЧ-нагріві за умов вакуумуванняПотапов, В. О.; Михайлова, С. В.; Щепа, Є. С.
2011Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарстваЧеревко, О. І.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Паращук, Ю. Д.; Харлап, М. Д.; Руда, Л.
2013До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктівПотапов, В. О.; Качалов, В. В.; Михайлова, С. В.
2011Класифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технологіїМихайлов, В. М.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Борисенко, Т. О.; Михайлович, А. О.; Старожак, Д. Б.; Чумак, Д. В.
2015НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші зелені пряних овочівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Михайлова, С. В.; Шевченко, А. О.
2016НВЧ-нагрівання в умовах вакуумування під час виробництва пряно-овочевої продукціїЧеревко, О. І.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2016Неперервна освіта впродовж життя як концептуальний орієнтир удосконалення самостійної роботи студентівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2016Особливості функціонування комплексу технологічного обладнання для випікання пиріжківМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2014-05-22Перспективні напрями створення комбінованих процесів з використанням об’ємних методів нагріванняМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2015Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировиниМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.; Чепурний, Д. А.; Бабай, М. В.
2012Раціональні параметри НВЧ-обробки пряних овочівМихайлов, В. М.; Потапов, В. О.; Михайлова, С. В.
2013Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочівМихайлова, С. В.
2010Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумуванняЄфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Кострова, К. В.; Деменко, А. А.
2011-05-19Розробка прогресивних технологій дрібнодисперсних систем на основі пряних овочівМихайлова, С. В.
2011Рослинна сировина і вдосконалення шляхів тепло-, масообмінної обробки. апаратурне оформлення процесівМихайлов, В. М.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Ржецький, М. Є.; Довженко, Т. М.; Черкашин, В. В.
2011Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировиниЄфремов, Ю. І.; Потапов, В. О.; Одарченко, М. С.; Михайлова, С. В.
2012Удосконалена установка для переробки заморожених ягід із застосуванням НВЧ-нагріванняПотапов, В. О.; Качалов, В. В.; Михайлова, С. В.
2009Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробкиЄфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Голуб, Р. В.; Глушач, О. Ю.