Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32861
Title: Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировини
Authors: Шевченко, А. О.
Михайлова, С. В.
Чепурний, Д. А.
Бабай, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шевченко А. О., Михайлова С. В., Чепурний Д. А., Бабай М. В. Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Бабкіна І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 328.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32861
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_328.pdf121.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.