Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32861
Title: | Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировини |
Authors: | Шевченко, А. О. Михайлова, С. В. Чепурний, Д. А. Бабай, М. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Михайлов, В. М. Бабкіна, І. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шевченко А. О., Михайлова С. В., Чепурний Д. А., Бабай М. В. Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Бабкіна І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 328. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32861 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_328.pdf | 121.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.