Перегляд зібрання за групою - Автори Медведєва, А. О.
Результати 1 до 10 із 10
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2015 | Листкові вироби з насінням та олією льону | Медведєва, А. О.; Мустя, Л. В. |
2020 | Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикату | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2019-05-15 | Технологія бісквітного напівфабрикату зниженої енергетичної цінності | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2014-05-22 | Технологія виробництва шоколадних маффінів із використанням житнього борошна | Медведєва, А. О.; Завадинська, О. Ю.; Михайлик, В. С. |
2019 | Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2019 | Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2021 | Технологія млинців із використанням цитрусових та ламінарії | Антонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О. |
2017 | Технологія молочних напоїв профілактичного призначення | Антонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О. |
2018 | Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складом | Антонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О. |
2016 | Інноваційна технологія борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста | Медведєва, А. О. |