Перегляд зібрання за групою - Автори Медведєва, А. О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Листкові вироби з насінням та олією льонуМедведєва, А. О.; Мустя, Л. В.
2020Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикатуМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2019-05-15Технологія бісквітного напівфабрикату зниженої енергетичної цінностіМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2014-05-22Технологія виробництва шоколадних маффінів із використанням житнього борошнаМедведєва, А. О.; Завадинська, О. Ю.; Михайлик, В. С.
2019Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологійМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2019Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологійМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2021Технологія млинців із використанням цитрусових та ламінаріїАнтонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О.
2017Технологія молочних напоїв профілактичного призначенняАнтонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О.
2018Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складомАнтонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О.
2016Інноваційна технологія борошняних кондитерських виробів із пісочного тістаМедведєва, А. О.