Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину | Перцевой, Микола Федорович; Самілик, Марина Михайлівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Бідюк, Дмитро Олегович |
2021 | Загальні технології харчової промисловості. Частина 2 | Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович |
2020 | Особливості технології нового батончика шоколадного | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна |
2015-03-10 | Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину | Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Обозна, Маргарита Василівна; Петрівна, Наталія Іванівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Бірка, Андріана; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Микола Федорович |
2015-03-10 | Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину | Перцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залмавич; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Обозна, Маргарита Василівна |
2015-03-10 | Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину | Перцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
2020-01-10 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Симакова, Інна Володимирівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна |
2020-01-10 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Перцевой, Федір Всеволодович; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Шильман, Лев Залманович |
2020-01-10 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Шильман, Лев Залманович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Дроменко, Олена Борисівна; Маренкова, Тетяна Іванівна |
2020-01-10 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Шильман, Лев Залманович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
2022-09-14 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Перцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович |
2018 | Харчові технології. Практичний курс | Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Белла Борисівна; Черемська, Т. В.; Журавльов, Сергій Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Федак, Наталія Василівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Болгова, Н. В. |