Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13348
Title: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Шильман, Лев Залманович
Борисова, Аліна Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дроменко, Олена Борисівна
Маренкова, Тетяна Іванівна
Issue Date: 10-Jan-2020
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139484, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Л. З. Шильман, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, О. Б. Дроменко, Т. І. Маренкова; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06039; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с.
Series/Report no.: 11;139484
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову у співвідношенні 1:1. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію та тартрат натрію у співвідношенні 2:1. Як консервант використовують сорбат калію, а для надання заданої текстури вносять розчин агару.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13348
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
139484.pdf147.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.