Browsing by Author Лапицька, Н. В.
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджів | Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В. |
2024 | Вплив молочної сироватки на формування якості фруктово-овочевого желе | Лапицька, Н. В.; Новік, Г. В.; Руденко, А. В.; Мось, Т. О. |
2023 | Вплив порошку ламінарії на драглеутворюючу здатність овочевої мармеладної маси | Лапицька, Н. В.; Городиська, О. В.; Корнійчук, Д. О. |
2019 | Вплив шроту насіння вівса на м ікробіологічні процеси дозрівання житньо -пшеничного тіста | Олійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В.; Трушина, М. А. |
2019 | Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хліба | Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В. |
2018 | Звіт про науково-дослідну роботу № 09-17-18Б «Обґрунтування новітніх технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини рослинного та мікробного походження» (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Шкляєв, О. М.; Городиська, О. В.; Лапицька, Н. В.; Якименко, Д. О.; Єрмоленко, В. В.; Верешко, А. А.; Загаренко, Я. О. |
2020 | Звіт про науково-дослідну роботу № 09-19-20 Б «Розробка інноваційних технологій хліба і кондитерських виробів оздоровчого та дієтичного призначення» (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Болховітіна, О. І.; Шматченко, Н. В.; Губський, С. М.; Шкляєв, О. М.; Лапицька, Н. В.; Недвіга, С. В.; Бєликова, В. В.; Єрмоленко, В. В.; Мельник, К. І. |
2019-05-15 | Щодо впливу шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В. |
2018 | Щодо можливості використання шроту плодів шипшини для покращення якості та підвищення харчової цінності житньо-пшеничного хліба | Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В. |
2019 | Щодо можливості застосування сумішей шротів насіння вівса та зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хліба | Сиза, О. І.; Олійник, С. Г.; Бондаренко, М. М.; Лапицька, Н. В. |