Browsing by Author Лапицька, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджівОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В.
2024Вплив молочної сироватки на формування якості фруктово-овочевого желеЛапицька, Н. В.; Новік, Г. В.; Руденко, А. В.; Мось, Т. О.
2023Вплив порошку ламінарії на драглеутворюючу здатність овочевої мармеладної масиЛапицька, Н. В.; Городиська, О. В.; Корнійчук, Д. О.
2019Вплив шроту насіння вівса на м ікробіологічні процеси дозрівання житньо -пшеничного тістаОлійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В.; Трушина, М. А.
2019Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В.
2018Звіт про науково-дослідну роботу № 09-17-18Б «Обґрунтування новітніх технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини рослинного та мікробного походження» (остаточний)Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Шкляєв, О. М.; Городиська, О. В.; Лапицька, Н. В.; Якименко, Д. О.; Єрмоленко, В. В.; Верешко, А. А.; Загаренко, Я. О.
2020Звіт про науково-дослідну роботу № 09-19-20 Б «Розробка інноваційних технологій хліба і кондитерських виробів оздоровчого та дієтичного призначення» (остаточний)Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Болховітіна, О. І.; Шматченко, Н. В.; Губський, С. М.; Шкляєв, О. М.; Лапицька, Н. В.; Недвіга, С. В.; Бєликова, В. В.; Єрмоленко, В. В.; Мельник, К. І.
2019-05-15Щодо впливу шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тістаСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В.
2018Щодо можливості використання шроту плодів шипшини для покращення якості та підвищення харчової цінності житньо-пшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В.
2019Щодо можливості застосування сумішей шротів насіння вівса та зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хлібаСиза, О. І.; Олійник, С. Г.; Бондаренко, М. М.; Лапицька, Н. В.