Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25419
Title: Щодо впливу шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста
Authors: Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Лапицька, Н. В.
Степанькова, Г. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Лапицька Н. В., Степанькова Г. В. Щодо впливу шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 120-122
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25419
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-120-122.pdf151.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.