Browsing by Author Крутовий, Жорж Андрійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробівКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Аналіз біологічної цінності раціонів одноразового споживання другого поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2012Вища математикаМанжос, Наталія Володимирівна; Демченко, Тетяна Вікторівна; Крутовий, Жорж Андрійович
2015Вища математика: Частина 2Крутовий, Жорж Андрійович; Софронова, Марина Сергіївна
2014Вологоємність і гігроскопічність натуральних шкірЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Крутовий, Жорж Андрійович
2017Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна
2015Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтахЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Елементи теорії ймовірностей та математичної статистикиКрутовий, Жорж Андрійович; Софронова, Марина Сергіївна
2016Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Галушко, Наталія Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціонуЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лук’янчиков, Павло Володимирович; Борисова, Аліна Олексіївна
2015Нетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонівЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2014Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтівЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної діїЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович
2011Оптимізація технологічних процесів. Ч.1. Математичне моделюванняКрутовий, Жорж Андрійович; Любар, Сергый Васильович; Манжос, Наталія Володимирівна
2014Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартногоКрутовий, Жорж Андрійович
2014Про наукові основи створення борошняних виробів для систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович
2014Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначенняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович
2015Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Проектування та аналіз добових раціонів для систем харчування лікувально-профілактичного призначенняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна
2007Раціональне харчування дітей шкільного віку.Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Манєлова, Людмила Дем'янівна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна