Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7088
Title: Раціональне харчування дітей шкільного віку.
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Манєлова, Людмила Дем'янівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Issue Date: 2007
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О. І., Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Крутовий Ж. А., Манєлова Л. Д., Чуйко Л. О., Дроменко О. Б. Раціональне харчування дітей шкільного віку: навч. посібник: РМОіНУ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2007. 162 с.
Abstract: Розглянуто роль харчування в розвитку дитячого організму, наведено характеристику асортименту сировини та особливості технології приготування страв для дитячого харчування, контроль якості кулінарної продукції, порядок розробки нової продукції та технологічних карт на неї. Уперше у вітчизняній навчальній літературі розглянуто проектування нової кулінарної продукції для дитячого харчування з використанням математичних методів та комп'ютерних технологій, а також оригінальний підхід до розробки меню для школярів різних груп, який базується на створенні математичних моделей та використанні програми Excel. Посібник призначено для студентів спеціальності "Технологія харчування", для фахівців, зайнятих організацією харчування дітей шкільного віку
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7088
ISBN: 966-405-005-9
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_RKHDSHV 2007.pdf15.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.