Browsing by Author Кравченко, М. Ф.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробівКравченко, М. Ф.; Криворучко, М. Ю.; Поп, Т. М.
2019Визначення оптимального співвідношення композаційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.; Марусяк, Т. М.
2021Вплив композиції шротів волоського горіха і кунжуту на подовження терміну зберігання пісочного печиваКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2018Дослідження структурно-механічних характеристик пісочного тіста зі шротами олійних культурМихайлик, В. С.; Кравченко, М. Ф.
2011-05-19Математичне моделювання жирно-кислотного складу композицій для соусів емульсійного типуКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2020Оптимізація композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2018Перспективи використання молочної сироватки сухої демінералізованої в технологіях цукрових пастКравченко, М. Ф.; Рибчук, Л. А.
2012Плодово-ягідні системи як основа для соусівКравченко, М. Ф.; Антоненко, А. В.; Михайлик, В. С.
2019-05-15Пружно-еластичні властивості пісочного тіста зі шротами сої, соняшнику, розторопшіКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2012Реологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композиційКравченко, М. Ф.; Демічковська, М. П.
2011-05-19Технологія нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениціКравченко, М. Ф.; Криворучко, М. Ю.
2011-05-19Технологія яєчно-масляних соусів на основі дієтичних добавокКравченко, М. Ф.; Антоненко, А. В.
2016Функціонально-технологічні властивості прісного тіста з дієтичними добавкамиКравченко, М. Ф.; Демічковська, М. П.
2023Фізико-хімічні властивості шротів з ядер волоського горіха і кунжутуКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2023Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробівКравченко, М. Ф.; Романовська, О. Л.