Browsing by Author Кравченко, М. Ф.
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробів | Кравченко, М. Ф.; Криворучко, М. Ю.; Поп, Т. М. |
2019 | Визначення оптимального співвідношення композаційної суміші шротів у технології пісочного печива | Кравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.; Марусяк, Т. М. |
2021 | Вплив композиції шротів волоського горіха і кунжуту на подовження терміну зберігання пісочного печива | Кравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С. |
2018 | Дослідження структурно-механічних характеристик пісочного тіста зі шротами олійних культур | Михайлик, В. С.; Кравченко, М. Ф. |
2011-05-19 | Математичне моделювання жирно-кислотного складу композицій для соусів емульсійного типу | Кравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С. |
2020 | Оптимізація композиційної суміші шротів у технології пісочного печива | Кравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С. |
2018 | Перспективи використання молочної сироватки сухої демінералізованої в технологіях цукрових паст | Кравченко, М. Ф.; Рибчук, Л. А. |
2012 | Плодово-ягідні системи як основа для соусів | Кравченко, М. Ф.; Антоненко, А. В.; Михайлик, В. С. |
2019-05-15 | Пружно-еластичні властивості пісочного тіста зі шротами сої, соняшнику, розторопші | Кравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С. |
2012 | Реологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композицій | Кравченко, М. Ф.; Демічковська, М. П. |
2011-05-19 | Технологія нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці | Кравченко, М. Ф.; Криворучко, М. Ю. |
2011-05-19 | Технологія яєчно-масляних соусів на основі дієтичних добавок | Кравченко, М. Ф.; Антоненко, А. В. |
2016 | Функціонально-технологічні властивості прісного тіста з дієтичними добавками | Кравченко, М. Ф.; Демічковська, М. П. |
2023 | Фізико-хімічні властивості шротів з ядер волоського горіха і кунжуту | Кравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С. |
2023 | Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів | Кравченко, М. Ф.; Романовська, О. Л. |