Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30023
Title: Технологія нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці
Authors: Кравченко, М. Ф.
Криворучко, М. Ю.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кравченко М.Ф. , Криворучко М.Ю. Технологія нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 41-42
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30023
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-41-42.pdf207.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.