Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38652
Title: Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів
Authors: Кравченко, М. Ф.
Романовська, О. Л.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кравченко М. Ф., Романовська О. Л. Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 39-40
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38652
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-40-41.pdf133.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.