Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38652
Title: | Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів |
Authors: | Кравченко, М. Ф. Романовська, О. Л. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Кравченко М. Ф., Романовська О. Л. Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 39-40 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38652 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-40-41.pdf | 133.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.