Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19109
Title: Вплив композиції шротів волоського горіха і кунжуту на подовження терміну зберігання пісочного печива
Authors: Кравченко, М. Ф.
Михайлик, В. С.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кравченко М. Ф., Михайлик В. С. Вплив композиції шротів волоського горіха і кунжуту на подовження терміну зберігання пісочного печива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 19-20.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19109
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-19-20.pdf150.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.