Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36799
Title: Функціонально-технологічні властивості прісного тіста з дієтичними добавками
Authors: Кравченко, М. Ф.
Демічковська, М. П.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кравченко М. Ф., Демічковська М. П. Функціонально-технологічні властивості прісного тіста з дієтичними добавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 54-55.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36799
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_54-55.pdf120.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.