Browsing by Author Коротаєва, Євгенія Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-01-10Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2017-09-11Дріжджовий вирібНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2017Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2014-06-10Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирівНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
2015-06-10Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів та отримана на його основі капсулаНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
2016Технологія національних кухоньЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015Технологія національних кухоньЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015Технологія національних кухоньЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатівКоротаєва, Євгенія Олександрівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2016Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі