Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20070
Title: Технологія національних кухонь
Authors: Журавльов, Сергій Володимирович
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Keywords: кулінарія;приготування їжі;кухня зарубіжна;країни світу
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Журавльов С. В., Коротаєва Є. О. Технологія національних кухонь: опорний консп. лекцій для студ. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" освітньо-кваліфікац. рівня бакалавр ден. та заоч. форми навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 100 с.
Abstract: Дисципліна "Технологія національних кухонь" базується на знаннях, вміннях та навиках, отриманих під час опанування сучасної класичної технології. Поданий нижче опорний конспект лекцій містить матеріал, який науково обґрунтовує завдання, виховує практичні уміння та навички професійної діяльності майбутнього фахівця в межах спеціальності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20070
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohiya_natsionalnykh_kukhon_OKL_2015.pdf3.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.