Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20081
Title: Технологія національних кухонь
Authors: Журавльов, Сергій Володимирович
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Keywords: національні кухні;технологія;виробництва страв;споживання страв;кондитерські вироби;напої
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Журавльов С. В., Коротаєва Є. О. Технологія національних кухонь: метод. вказівки та індивідуальні завдання для самост. роботи для студ. напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форми навчання. Харків: ХДУХТ, 2016. 26 с.
Abstract: Мета викладання дисципліни «Технологія національних кухонь» - ознайомлення майбутніх фахівців з національними технологіями виробницт-ва страв у закладах ресторанного господарства, надання знань з наукових ос-нов виробництва та споживання страв, кондитерських виробів і напоїв, які виробляються за національними традиціями та технологіями.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20081
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohiya_natsionalnykh_kukhon_samost_roboty_MV_2016.pdf545.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.