Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20081
Title: | Технологія національних кухонь |
Authors: | Журавльов, Сергій Володимирович Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
Keywords: | національні кухні;технологія;виробництва страв;споживання страв;кондитерські вироби;напої |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Журавльов С. В., Коротаєва Є. О. Технологія національних кухонь: метод. вказівки та індивідуальні завдання для самост. роботи для студ. напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форми навчання. Харків: ХДУХТ, 2016. 26 с. |
Abstract: | Мета викладання дисципліни «Технологія національних кухонь» - ознайомлення майбутніх фахівців з національними технологіями виробницт-ва страв у закладах ресторанного господарства, надання знань з наукових ос-нов виробництва та споживання страв, кондитерських виробів і напоїв, які виробляються за національними традиціями та технологіями. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20081 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiya_natsionalnykh_kukhon_samost_roboty_MV_2016.pdf | 545.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.