Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20069
Title: Технологія національних кухонь
Authors: Журавльов, Сергій Володимирович
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Keywords: технологія;національні кухні;самостійна робота;тематика контрольних робіт
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Журавльов С. В., Коротаєва Є.О. Технологія національних кухонь: метод. вказівки та тематика контр. робіт для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форми навчання. Харків: ХДУХТ, 2015. 17 с.
Abstract: Самостійна робота студентів з кожної дисципліни навчального плану повинна забезпечити системність знань та засобів навчання; володіння розумовими процесами; мобільність і критичність мислення; володіння засобами обробки інформації; здібність до творчої праці.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20069
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohiya_natsionalnykh_kukhon_kontr_roboty_MV_2015.pdf566.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.