Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20069
Title: | Технологія національних кухонь |
Authors: | Журавльов, Сергій Володимирович Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
Keywords: | технологія;національні кухні;самостійна робота;тематика контрольних робіт |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Журавльов С. В., Коротаєва Є.О. Технологія національних кухонь: метод. вказівки та тематика контр. робіт для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форми навчання. Харків: ХДУХТ, 2015. 17 с. |
Abstract: | Самостійна робота студентів з кожної дисципліни навчального плану повинна забезпечити системність знань та засобів навчання; володіння розумовими процесами; мобільність і критичність мислення; володіння засобами обробки інформації; здібність до творчої праці. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20069 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiya_natsionalnykh_kukhon_kontr_roboty_MV_2015.pdf | 566.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.