Browsing by Author Козюрін, Д. М.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Вивчення вмісту бар у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із лимонів та апельсинів | Павлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Козюрін, Д. М. |
2012-04-25 | Дослідження якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із винограду і ревеню черешкового, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення | Козюрін, Д. М. |
2012 | Нове в технології отримання салатів пролонгованого терміну зберігання із моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок з консервуючою дією | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Козюрін, Д. М. |
2011 | Реологічні властивості харчової сировини | Цуркан, М. М.; Козюрін, Д. М. |
2011 | Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактивації | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Козюрін, Д. М. |
2012 | Інноваційна технологія отримання салатів пролонгованого терміну зберігання з моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок із консервуючою дією | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Козюрін, Д. М. |