Browsing by Author Козюрін, Д. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вивчення вмісту бар у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із лимонів та апельсинівПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Козюрін, Д. М.
2012-04-25Дослідження якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із винограду і ревеню черешкового, отриманих за допомогою кріогенного подрібненняКозюрін, Д. М.
2012Нове в технології отримання салатів пролонгованого терміну зберігання із моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок з консервуючою дієюПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Козюрін, Д. М.
2011Реологічні властивості харчової сировиниЦуркан, М. М.; Козюрін, Д. М.
2011Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактиваціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Козюрін, Д. М.
2012Інноваційна технологія отримання салатів пролонгованого терміну зберігання з моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок із консервуючою дієюПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Козюрін, Д. М.