Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27083
Title: | Реологічні властивості харчової сировини |
Authors: | Козюрін, Д. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Цуркан, М. М. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Козюрін Д. М. Реологічні властивості харчової сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Цуркан М. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 411. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27083 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_411.pdf | 114.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.