Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51681
Title: Нове в технології отримання салатів пролонгованого терміну зберігання із моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок з консервуючою дією
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Козюрін, Д. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Козюрін Д. М. Нове в технології отримання салатів пролонгованого терміну зберігання із моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок з консервуючою дією. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 111-112.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51681
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_111-112.pdf217.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.