Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24758
Title: Вивчення вмісту бар у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із лимонів та апельсинів
Authors: Козюрін, Д. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Соколова, Л. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Козюрін Д. М. Вивчення вмісту бар у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із лимонів та апельсинів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 156.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24758
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_156.pdf204.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.