Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27351
Title: | Дослідження якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із винограду і ревеню черешкового, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення |
Authors: | Козюрін, Д. М. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Козюрін Д. М. Дослідження якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із винограду і ревеню черешкового, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М., Лосєва С. М. Харків. 2012. Ч. 1. С. 103 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27351 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-103.pdf | 230.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.