Browsing by Author Ков’ях, І. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 40  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08American whiskeyКов’ях, І. І.; Муравйова, О. М.; Местоян, Д. Н.
2021-04-08Common marketing communication methodsМуравйова, О. М.; Ков’ях, І. І.; Агафонов, Р. О.
2011Cuban conch cooking (Кубинська кухня)Ков’ях, І. І.; Гамасенко, Х. В.
2021-04-08Equipment for the hotel rooms 4 and 5 stars and infrastructureКов’ях, І. І.; Слюсар, А. А.
2021-04-08Features of italian cuisineКов’ях, І. І.; Муравйова, О. М.; Кардаш, М. О.
2021-04-08Features of turkish cuisineКов’ях, І. І.; Какуріна, Х. Е.
2021-04-08Food systems for children and adolescentsКов’ях, І. І.; Муравйова, О. М.; Гончаренко, В. М.
2011Functions of money (Функції грошей)Ков’ях, І. І.; Варениця, Є. О.
2021How businesses are to save money with e-learningКов’ях, І. І.
2011How to become a career manager in hospitality (Як стати професійним менеджером в індустрії гостинності)Ков’ях, І. І.; Гура, К. В.
2021How to manage time in web-based learning (Як керувати часом у процесі вебнавчання?)Ков’ях, І. І.
2021-04Innovative products in public cateringКов’ях, І. І.; Муравйова, О. М.; Марченко, С. Ю.
2011Management and company structure (Менеджмент і структура компанії)Ков’ях, І. І.; Літвін, А. О.
2021-04-08Marketing innovations in the market of goods and servicesКов’ях, І. І.; Муравйова, О. М.; Ворошилова, А. С.
2021-04-08Molecular gastronomyКов’ях, І. І.; Григорьєва, А. Ю.
2011Ostrategic planning at company level (Стратегічне управління та планування на рівні підприємства)Ков’ях, І. І.; Соколова, І. С.
2011Party menu planning (Планування меню для вечірки)Ков’ях, І. І.; Рааб, А. В.
2021-04-08Physical education and sportsКов’ях, І. І.; Мордовець, В. С.
2021-04-08Plaza hotelКов’ях, І. І.; Лєвда, О. Є.
2021-04-08Quarantine measures in hospitalityМуравйова, О. М.; Ков’ях, І. І.; Ткаченко, О. В.