Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23901
Title: | Features of italian cuisine |
Other Titles: | Особливості італійської кухні |
Authors: | Кардаш, М. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ков’ях, І. І. Муравйова, О. М. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Кардаш М. О. Features of italian cuisine (Особливості італійської кухні). Наук. кер. І. І. Ков’ях, О. М. Муравйова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 236 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Abstract: | У доповіді йде мова про особливості страв італійський кухні, їх інгредієнти, регіональні варіації. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23901 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-236.pdf | 130.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.