Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23898
Title: Features of turkish cuisine
Other Titles: Особливості турецької кухні
Authors: Какуріна, Х. Е.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Какуріна Х. Е. Features of turkish cuisine (Особливості турецької кухні). Наук. кер. І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 235
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Abstract: У доповіді йдеться про особливості турецької кухні й національні страви, відношення народу до їжі й цікаві звички, що притаманні громадянам Туреччини, про особливості сервісу, а також місце турецької кухні в сучасному світі
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23898
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-235.pdf130.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.