Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29963
Title: Cuban conch cooking (Кубинська кухня)
Authors: Гамасенко, Х. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гамасенко Х. В. Cuban conch cooking (Кубинська кухня). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 336.
Abstract: У доповіді ми знайомимось з кубинською кухньою, рецепти якої були завезені з Британії та Латинської Америки. Ця кухня увібрала в себе певний Британський акцент ,котрий все ще помітний сьогодні та «латинську» гостроту. Conch Cooking – завершення англійських та кубинських методів підготовки харчових продуктів - книга рецептів, а не поварена книга.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29963
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_336.pdf174.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.