Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23844
Title: | Molecular gastronomy |
Other Titles: | Молекулярна кухня |
Authors: | Григорьєва, А. Ю. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ков’ях, І. І. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Григорьєва А. Ю. Molecular gastronomy (Молекулярна кухня). Наук. кер. І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 224 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Abstract: | У доповіді йдеться про історію створення молекулярної кухні та її еволюцію, а також про технологію приготування страв, необхідні інструменти та інгредієнти |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23844 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-224.pdf | 134.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.