Browsing by Author Коваленко, С. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Використання порталу Bitrix24.ua для ознайомлення студентів-першокурсників економічних спеціальностей з it-контуром сучасної компаніїМегель, Ю. Є.; Путятін, В. П.; Коваленко, С. М.; Чалий, І. В.
2012Використання при вивченні ІТ-дисциплін технологій віртуалізації в контексті забезпечення комп'ютерної компетенції майбутніх менеджерівМегель, Ю. Є.; Данілко, І. В.; Коваленко, С. М.; Чалий, І. В.
2015Використання сучасних інформаційно-аналітичних систем при підготовці майбутніх економістівМегель, Ю. Є.; Онегіна, В. М.; Коваленко, С. М.; Чалий, І. В.
2011Використання ферментативного протеолізу м’ясної сировини колагеназою в технології заморожених посічених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Коваленко, С. М.; Салтикова, Д. А.
2012До вибору віртуальної машини для навчання it-дисциплінам студентів напрямку підготовки «менеджмент»Мегель, Ю. Є.; Данілко, І. В.; Коваленко, С. М.; Чалий, І. В.
2019Доцільність застосування дисципліни «Електронна комерція та державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництвБредихін, В. В.; Коваленко, С. М.; Денисенко, С. А.; Чалий, І. В.
2015Комбінаторні задачі планування сівозмінПутятін, В. П.; Чалий, І. В.; Коваленко, С. М.
2009Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертівЮрченко, С. Л.; Сабодаш, Г. О.; Коваленко, С. М.
2011-04-19Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршуЯнчева, М. О.; Коваленко, С. М.; Москаленко, О. В.
2015Перший досвід викладання дисципліни "Інформатика" іноземною мовоюМегель, Ю. Є.; Міхнова, О. Д.; Коваленко, С. М.; Чалий, І. В.; Яковенко, Д. М.; Чала, О. І.
2016Про один з сервисів для створення сучасного особистого сайтуКоваленко, С. М.; Цимбаліст, А. В.; Чала, О. І.
2019Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенніКащеєв, Л. Б.; Коваленко, С. В.; Коваленко, С. М.; Мегель, Ю. Є.; Путятін, В. П.; Чалий, І. В.
2019Роль активної та розумної упаковки в рішенні проблеми втрати харчових продуктівКоваленко, С. М.; Мегель, Ю. Є.; Путятін, В. П.; Чалий, І. В.
2019Упаковка продукції як середовище провадження технологій інтернету речей в переробній і харчовій промисловостіКоваленко, С. М.; Мегель, Ю. Є.; Путятін, В. П.; Чалий, І. В.; Яковенко, Д. М.
2012Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировиниКоваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Коваленко, С. М.