Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4959
Title: Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні
Other Titles: Подход к оценке качества упаковки пищевых продуктов, основанный на нечетком логическом выводе
An approach to assessing the quality of food packaging based of fuzzy inference
Authors: Кащеєв, Л. Б.
Коваленко, С. В.
Коваленко, С. М.
Мегель, Ю. Є.
Путятін, В. П.
Чалий, І. В.
Issue Date: 2019
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Кащеєв Л. Б., Коваленко С. В., Коваленко С. М., Мегель Ю. Є., Путятін В. П., Чалий І. В. Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 87-94.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Abstract: У статті запропонований підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, що заснований на застосуванні системи нечіткого логічного виведення. Зазначений підхід дозволяє проводити оцінку якості продукції будь-якої природи.
В статье предложен подход к оценке качества упаковки пищевых продуктов, основанный на применении системы нечеткого логического вывода. Указанный подход позволяет проводить оценку качества продукции любой природы.
An approach to assessing the quality of food packaging, based on the fuzzy inference system, is proposed in the paper. This approach allows us to assess the quality of products of any nature.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4959
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf446.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.