Browsing by Author Добровольська, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Cолюбілізація соняшникової олії водяними розчинами Твін-80Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.
2016Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використанняЄвлаш, В. В.; Губський, С. М.; Добровольська, О. В.; Юрченко, О. І.
2016Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походженняГурікова, І. М.; Добровольська, О. В.; Губський, С. М.
2011-10-20Визначення синтетичних барвників у харчових продуктахДобровольська, О. В.
2011Визначення споживчих властивостей чайних напоївГурікова, І. М.; Добровольська, О. В.; Ведерникова, Є. О.; Фендриков, А. М.
2011Визначення якості води у водоймищах поблизу підприємствГурікова, І. М.; Добровольська, О. В.; Асмолова, А. О.
2011Використання цифрових технологій у хімічному аналізіДобровольська, О. В.; Савін, В. В.
2012Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентівДобровольська, О. В.
2013Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентівДобровольська, О. В.
2014-05-22Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агаруВакшуль, З. В.; Добровольська, О. В.; Євлаш, В. В.
2016Вплив камедей рослинного та мікробного походження на структурно-механічні властивості мармеладу желейного на агаріДобровольська, О. В.
2019Деякі аспекти розвитку й оцінювання компетентностей під час реалізації освітньої програмиДобровольська, О. В.
2010Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марокАксьонова, О. Ф.; Добровольська, О. В.; Вовченко, Д. Є.; Савін, М. В.; Городажев, Д. А.
2021Доцільність застосування портфоліо в організації індивідуальної освітньої діяльності здобувачів освітиПілюгіна, І. С.; Добровольська, О. В.
2015Застосування проектних педагогічних технологій для організації навчально-дослідної роботи студентів у процесі вивчення аналітичної хіміїДобровольська, О. В.
2020Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послугЄвлаш, В. В.; Коралевські, Я.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.
2011Методи визначення загальної твердості водиДобровольська, О. В.; Кобтан, В. В.
2017Механізм формування ресурсного потенціалу кредитних спилок на основі заощаджень населенняДобровольська, О. В.
2016Оптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологійДобровольська, О. В.
2013Педагогічні умови формування дослідницької компетентності майбутніх фахівцівДобровольська, О. В.