Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27020
Title: Визначення споживчих властивостей чайних напоїв
Authors: Ведерникова, Є. О.
Фендриков, А. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Гурікова, І. М.
Добровольська, О. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ведерникова Є. О., Фендриков А. М. Визначення споживчих властивостей чайних напоїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Гурікова І. М., Добровольська О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 391.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27020
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_391.pdf112.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.