Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39306
Title: | Оптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологій |
Authors: | Добровольська, О. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Добровольська О. В. Оптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологій. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 331-332. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39306 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_331-332.pdf | 106.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.