Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39306
Title: Оптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологій
Authors: Добровольська, О. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Добровольська О. В. Оптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологій. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 331-332.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39306
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_331-332.pdf106.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.