Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Давидова, О. Ю.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 32
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019-05-15
Актуальність упровадження системи адаптивного інноваційного управління розвитком підприємств готельноресторанного господарства.
Давидова, О. Ю.
2021-04-08
Актуальність упровадження інноваційних технологій у готельноресторанний бізнесі
Давидова, О. Ю.
;
Нежурко, П. Д.
2021
Аналіз та оцінювання ризиків як фактор стабільності розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства
Давидова, О. Ю.
2011
Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягід
Малюк, Л. П.
;
Давидова, О. Ю.
;
Балацька, Н. Ю.
2019
Змішана модель навчання як пріоритетна форма навчання в системі вищої освіти
Давидова, О. Ю.
2019
Концептуальні основи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства
Давидова, О. Ю.
;
Чобіток, В. І.
2019
Концептуальні основи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства
Давидова, О. Ю.
2017
Міжнародні стандарти та сертифікація – найважливіші механізми управління якістю послуг готельної індустрії
Давидова, О. Ю.
2019
Навчання персоналу як невід’ємний фактор ефективності роботи підприємств готельної індустрії
Давидова, О. Ю.
2024
Новітні технології та тренди ресторанного бізнесу
Давидова, О. Ю.
;
Сисоєва, С. І.
2014-05-22
Основні напрями інновацій у готельно-ресторанному бізнесі
Давидова, О. Ю.
2016
Основні фактори підвищення якості й конкурентоспроможності продукції та послуг готельно-ресторанного бізнесу
Давидова, О. Ю.
2021-04-08
Основні фактори та умови досягнення якості послуг готельно-ресторанного господарства
Давидова, О. Ю.
;
Сидельникова, Т. С.
2011
Перспективи розвитку ресторанного господарства в туризмі
Давидова, О. Ю.
;
Балацька, Н. Ю.
2016
Порівняльний аналіз інноваційної методології й форми роботи з традиційною
Давидова, О. Ю.
2021-04-08
Розвиток рекреаційно-туристичної галузі харківщини
Давидова, О. Ю.
;
Скрипка, А. М.
2020
Розробка концепції управління підприємством готельно-ресторанного господарства
Давидова, О. Ю.
2021-04-08
Розробка системнопроцесного підходу до забезпечення та управління якістю послуг індустрії гостинності
Давидова, О. Ю.
;
Цибулько, А. О.
2011-05-19
Розробка соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини
Малюк, Л. П.
;
Давидова, О. Ю.
;
Балацька, Н. Ю.
2012
Роль логістичного сервісу в закладах готельного господарства
Малюк, Л. П.
;
Балацька, Н. Ю.
;
Давидова, О. Ю.