Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Давидова, О. Ю.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019-05-15
Актуальність упровадження системи адаптивного інноваційного управління розвитком підприємств готельноресторанного господарства.
Давидова, О. Ю.
2021-04-08
Актуальність упровадження інноваційних технологій у готельноресторанний бізнесі
Давидова, О. Ю.
;
Нежурко, П. Д.
2021
Аналіз та оцінювання ризиків як фактор стабільності розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства
Давидова, О. Ю.
2011
Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягід
Малюк, Л. П.
;
Давидова, О. Ю.
;
Балацька, Н. Ю.
2019
Змішана модель навчання як пріоритетна форма навчання в системі вищої освіти
Давидова, О. Ю.
2019
Концептуальні основи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства
Давидова, О. Ю.
;
Чобіток, В. І.
2019
Концептуальні основи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства
Давидова, О. Ю.
2017
Міжнародні стандарти та сертифікація – найважливіші механізми управління якістю послуг готельної індустрії
Давидова, О. Ю.
2014-05-22
Основні напрями інновацій у готельно-ресторанному бізнесі
Давидова, О. Ю.
2016
Основні фактори підвищення якості й конкурентоспроможності продукції та послуг готельно-ресторанного бізнесу
Давидова, О. Ю.
2021-04-08
Основні фактори та умови досягнення якості послуг готельно-ресторанного господарства
Давидова, О. Ю.
;
Сидельникова, Т. С.
2011
Перспективи розвитку ресторанного господарства в туризмі
Давидова, О. Ю.
;
Балацька, Н. Ю.
2016
Порівняльний аналіз інноваційної методології й форми роботи з традиційною
Давидова, О. Ю.
2021-04-08
Розвиток рекреаційно-туристичної галузі харківщини
Давидова, О. Ю.
;
Скрипка, А. М.
2020
Розробка концепції управління підприємством готельно-ресторанного господарства
Давидова, О. Ю.
2021-04-08
Розробка системнопроцесного підходу до забезпечення та управління якістю послуг індустрії гостинності
Давидова, О. Ю.
;
Цибулько, А. О.
2011-05-19
Розробка соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини
Малюк, Л. П.
;
Давидова, О. Ю.
;
Балацька, Н. Ю.
2012
Роль логістичного сервісу в закладах готельного господарства
Малюк, Л. П.
;
Балацька, Н. Ю.
;
Давидова, О. Ю.
2019
Роль професійного розвитку персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства
Прохорова, В. В.
;
Давидова, О. Ю.
2021-04-08
Стилі прийняття управлінських рішень та ефективність їх виконання
Давидова, О. Ю.
;
Радіонова, Д. О.