Browsing by Author Давидова, О. Ю.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 32  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Актуальність упровадження системи адаптивного інноваційного управління розвитком підприємств готельноресторанного господарства.Давидова, О. Ю.
2021-04-08Актуальність упровадження інноваційних технологій у готельноресторанний бізнесіДавидова, О. Ю.; Нежурко, П. Д.
2021Аналіз та оцінювання ризиків як фактор стабільності розвитку підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова, О. Ю.
2011Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягідМалюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2019Змішана модель навчання як пріоритетна форма навчання в системі вищої освітиДавидова, О. Ю.
2019Концептуальні основи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова, О. Ю.; Чобіток, В. І.
2019Концептуальні основи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова, О. Ю.
2017Міжнародні стандарти та сертифікація – найважливіші механізми управління якістю послуг готельної індустріїДавидова, О. Ю.
2019Навчання персоналу як невід’ємний фактор ефективності роботи підприємств готельної індустріїДавидова, О. Ю.
2024Новітні технології та тренди ресторанного бізнесуДавидова, О. Ю.; Сисоєва, С. І.
2014-05-22Основні напрями інновацій у готельно-ресторанному бізнесіДавидова, О. Ю.
2016Основні фактори підвищення якості й конкурентоспроможності продукції та послуг готельно-ресторанного бізнесуДавидова, О. Ю.
2021-04-08Основні фактори та умови досягнення якості послуг готельно-ресторанного господарстваДавидова, О. Ю.; Сидельникова, Т. С.
2011Перспективи розвитку ресторанного господарства в туризміДавидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2016Порівняльний аналіз інноваційної методології й форми роботи з традиційноюДавидова, О. Ю.
2021-04-08Розвиток рекреаційно-туристичної галузі харківщиниДавидова, О. Ю.; Скрипка, А. М.
2020Розробка концепції управління підприємством готельно-ресторанного господарстваДавидова, О. Ю.
2021-04-08Розробка системнопроцесного підходу до забезпечення та управління якістю послуг індустрії гостинностіДавидова, О. Ю.; Цибулько, А. О.
2011-05-19Розробка соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировиниМалюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2012Роль логістичного сервісу в закладах готельного господарстваМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.; Давидова, О. Ю.