Просмотр собрания по группе - Авторы Давидова, О. Ю.
Результаты 1 по 20 из 38
дальше >
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019-05-15 | Актуальність упровадження системи адаптивного інноваційного управління розвитком підприємств готельноресторанного господарства. | Давидова, О. Ю. |
2021-04-08 | Актуальність упровадження інноваційних технологій у готельноресторанний бізнесі | Давидова, О. Ю.; Нежурко, П. Д. |
2021 | Аналіз та оцінювання ризиків як фактор стабільності розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства | Давидова, О. Ю. |
2011 | Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягід | Малюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю. |
2019 | Змішана модель навчання як пріоритетна форма навчання в системі вищої освіти | Давидова, О. Ю. |
2019 | Концептуальні основи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства | Давидова, О. Ю.; Чобіток, В. І. |
2019 | Концептуальні основи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства | Давидова, О. Ю. |
2017 | Міжнародні стандарти та сертифікація – найважливіші механізми управління якістю послуг готельної індустрії | Давидова, О. Ю. |
2019 | Навчання персоналу як невід’ємний фактор ефективності роботи підприємств готельної індустрії | Давидова, О. Ю. |
2024 | Новітні технології та тренди ресторанного бізнесу | Давидова, О. Ю.; Сисоєва, С. І. |
2018 | Організаційні заходи щодо розробки та впровадження системи НАССР у заклади готельно-ресторанного господарства | Давидова, О. Ю. |
2018 | Основні компоненти та вимоги до технологій дистанційного навчання | Давидова, О. Ю. |
2014-05-22 | Основні напрями інновацій у готельно-ресторанному бізнесі | Давидова, О. Ю. |
2016 | Основні фактори підвищення якості й конкурентоспроможності продукції та послуг готельно-ресторанного бізнесу | Давидова, О. Ю. |
2021-04-08 | Основні фактори та умови досягнення якості послуг готельно-ресторанного господарства | Давидова, О. Ю.; Сидельникова, Т. С. |
2011 | Перспективи розвитку ресторанного господарства в туризмі | Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю. |
2016 | Порівняльний аналіз інноваційної методології й форми роботи з традиційною | Давидова, О. Ю. |
2015 | Проблеми конкурентоспроможності готельно-ресторанної індустрії України | Давидова, О. Ю. |
2021-04-08 | Розвиток рекреаційно-туристичної галузі харківщини | Давидова, О. Ю.; Скрипка, А. М. |
2020 | Розробка концепції управління підприємством готельно-ресторанного господарства | Давидова, О. Ю. |