Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57749
Title: Концептуальні основи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства
Authors: Давидова, О. Ю.
Чобіток, В. І.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Давидова О. Ю., Чобіток В. І. Формування стратегічних орієнтирів соціально-економічного розвитку Харківського регіону. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 18-21.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57749
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_21.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.