Showing results 1 to 20 of 114
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Будова і принцип дії машин для очищення зерна від домішок: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технології | Гурський, Петро Васильович; Іващенко, Сергій Григорович; Маяк, Ольга Анатоліївна |
2020 | Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази | Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна |
2019 | Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатину | Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович |
2015 | Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля | Токолов, Юрій Іванович; Гурський, Петро Васильович; Богомолов, Олексій Васильович; Домніч, Микола Іванович |
2024 | Дослідження основних властивостей сипких матеріалів: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технології | Гурський, Петро Васильович; Іващенко, Сергій Григорович; Маяк, Ольга Анатоліївна |
2023 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи: вказівки для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр зі спец. 133 «Галузеве машинобудування» та 131 «Прикладна механіка» | Гурський, Петро Васильович; Богомолов, Олексій Васильович; Маяк, Ольга Анатоліївна |
2023 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи: вказівки для здобувачів вищої освіти ступеня магістр зі спец. 133 «Галузеве машинобудування» | Гурський, Петро Васильович; Богомолов, Олексій Васильович; Маяк, Ольга Анатоліївна |
2014-05-26 | Напівавтоматизований текстурометр для визначення структурно-механічних показників харчових продуктів | Шаніна, Ольга Миколайовна; Гурський, Петро Васильович; Прасол, Дмитро Юрійович; Бідюк, Дмитро Олегович; Кульомін, Леонід Георгійович; Цопа, Олександр Іванович; Ганшин, Дмитро Геннадійович |
2020 | Особливості технології нового батончика шоколадного | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна |
2014 | Промислові технології переробки м'яса, молока та риби | Перцевой, Федір Всеволодович; Терешкін, Олег Георгійович; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Саєнко, Сергій Юрійович; Хомічак, Любомир Михайлович |
2012-09-10 | Спосіб отримання емульсії на основі ядра соняшникового насіння | Гурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевий, Федір Всеволодович |
2008-10-10 | Спосіб отримання желе | Перцевий, Федір Всеволодович; Савгіра, Юрій Олексійович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Карєва, Олена Павлівна; Перцевий, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович |
2008-10-10 | Спосіб отримання желе | Перцевий, Федір Всеволодович; Савгіра, Юрій Олексійович; Гурський, Петро Васильович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Карєва, Олена Павлівна; Перцевий, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович |
2015-03-10 | Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину | Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Обозна, Маргарита Василівна; Петрівна, Наталія Іванівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Бірка, Андріана; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Микола Федорович |
2015-03-10 | Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину | Перцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залмавич; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Обозна, Маргарита Василівна |
2008-10-10 | Спосіб отримання крему | Перцевий, Федір Всеволодович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Полевіч, Віталій Вадимович; Савгіра, Юрій Олексійович; Гурський, Петро Васильович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Карєва, Олена Павлівна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевий, Микола Федорович |
2008-11-25 | Спосіб отримання крему | Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Гончарова, Світлана Борисівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович |
2011-07-11 | Спосіб отримання лукуму | Гурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович; Рубіна, Вікторія Вікторівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Збігнев Елигюсович; Пузік, Людмила Михайлівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Василенко, Ольга Олександрівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
2011-07-11 | Спосіб отримання лукуму | Перцевой, Федір Всеволодович; Рубіна, Вікторія Вікторівна; Перцевой, Микола Федорович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Пузік, Людмила Михайлівна; Гурський, Петро Васильович; Василенко, Ольга Олександрівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елигюсович; Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
2011-07-11 | Спосіб отримання м'яса заливного | Перцевой, Федір Всеволодович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Рубіна, Вікторія Вікторівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Василенко, Ольга Олександрівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гурський, Петро Васильович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елигюсович; Міскіевич, Тадеуш Владиславович |