Browsing by Author Галясний, І. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Амарантове борошно в новітніх технологіях бісквітних напівфабрикатівГалясний, І. В.; Гапоненко, В. О.
2019Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тістаШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В.
2016Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хлібаШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В.
2013Використання борошна з пророщених злаків у нових технологіях харчової промисловостіГалясний, І. В.; Лисиця, О. О.
2018Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тістаГавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Галясний, І. В.
2017Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білківГалясний, І. В.; Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.
2023Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчуванняГалясний, І. В.; Котляр, О. В.
2013Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробкиМостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Комарова, М. О.; Галясний, І. В.