Browsing by Author Віннікова, Л. Г.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок | Віннікова, Л. Г.; Крусір, Г. В.; Шлапак, Г. В. |
2011 | Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів | Віннікова, Л. Г.; Шарпе, А. О.; Янчева, М. О. |
2009 | Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками | Кайнаш, А. П.; Віннікова, Л. Г. |
2009 | Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах | Віннікова, Л. Г.; Асауляк, А. В.; Чернер, Є. І. |
2021 | Харчова цінність пастеризованих консервів із м’яса курчат-бройлерів | Віннікова, Л. Г.; Синиця, О. В. |