Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19339
Title: Харчова цінність пастеризованих консервів із м’яса курчат-бройлерів
Authors: Віннікова, Л. Г.
Синиця, О. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Віннікова Л. Г., Синиця О. В. Харчова цінність пастеризованих консервів із м’яса курчат-бройлерів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 55-56.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19339
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-55-56.pdf142.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.