Browsing by Author Воронцова, Ж. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз основних методів сушіння кавових зеренВоронцова, Ж. В.; Дьяков, О. Г.
2011Визначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушкиВоронцова, Ж. В.; Дьяков, О. Г.; Савєльєв, Р. В.; Войник, В. І.
2013Визначення похибки параметрів нелінійної моделіТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.
2014-05-22Визначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістюДьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.; Торяник, О. І.
2013Викладання інтегрованих дисциплін для іноземних студентівВоронцова, Ж. В.; Іштван, Є. О.
2012Дослідження ступеня помелу кави та його впливу на якість напоюВоронцова, Ж. В.
2013Приготовление серебряной воды и ее использование в пищевой промышленностиВоронцова, Ж. В.
2013Підвищення ефективності роботи холодильних агрегатів на базі компресорів із регульованим числом обертівДьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.; Качалов, В. В.
2011Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировиниПогожих, М. І.; Воронцова, Ж. В.; Павлюк, І. М.
2015Упровадження методу ЕПР-спінових міток у дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини»Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Воронцова, Ж. В.
2013Шляхи підвищення ефективності холодильних агрегатівДьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.; Качалов, В. В.